00212660047248
MON - SAT: 08 am - 17 pm
reservations@ecolodge-adventures.com

Agadir városi túra

19,00 

Available

SKU: 5170 Category:

Agadir városi túra

Az utolsó pillanatban induljon el Agadir városnéző körútjára, hogy megtalálja Agadir város kihagyhatatlan területeit egy 3 órás kalauz városnéző körút során, ahol lenyűgöző kilátás nyílik a Kasbah legmagasabb pontjára , majd kipróbálhatja alkudozási képességeit a Souk El -ben. Hed (helyiek hirdetik), mindezt úgy, ahogy megtudja ennek a városnak a történelmi hátterét. A valaha volt 10 legjobb Agadir városi túra kezdete felé haladunk az agadiri tengerparti sétányon, majd leszállunk a kortárs Agadirban . Marina tengerpart, amely butikokkal, éttermekkel van rögzítve. Ezen a ponton hajtson a világ legnagyobb szardíniai kikötőjének közelébe.

 • Kiemelések
 1. Agadir Marina
 2. Agadir Kasbah (régi erőd)
 3. Szabadidő a helyi piacon
 4. Látogatás az argánolaj gyárban

Agadir egy tengerparti síkságon található, amely az Atlanti-óceán nyugati partjára néz az északi szélesség 27. fokán, ahol számos domb és völgy jellemzi a környezetében, és a város éghajlata közepes és félsivatagos. időben, és a hőmérséklet a városban naponta mozog a húszas években, valamint a város ki van téve Az ún. (Al-Shirky) átjárója, amely egy olyan szél, amely nyáron a hőmérséklet emelkedését okozza, és eléri a 40 Celsius fokot. , és a városban 2012-ben mért legmagasabb hőmérséklet 51,7 fok, a legalacsonyabb mért hőmérséklet -2,6 fok volt.

Agadir látnivalói

Agadirban számos csodálatos turisztikai látványosság található, amelyek közül a legfontosabbak:

 • Agadir Beach:  Ez az egyik legszebb marokkói strand; Mivel rengeteg turisztikai tevékenységet tartalmaz, amelyek sok turistát vonzanak ide, és ezek közé tartozik a lovaglás, a vízi sportok gyakorlása és a csendes napozás a Corniche-on, valamint a tengerparton található kávézókban és éttermekben való üldögélés.
 • Olhao Garden:  A szerelmesek kertjeként is ismert, romantikus kert, amelybe sok látogató érkezik, hogy élvezze a romantikus légkört és a festői kilátást.
 • A Madarak Völgye: Mindenféle madárra és egyéb állatra specializálódott és gondozó kert, ahová sok látogató, kicsik és nagyok is betérnek, és sok információval szolgálnak a benne található madarakról, állatokról.
 • Remény tér:  A város egyik legfontosabb tere, ahol különféle fesztiválokat rendeznek, melyek közül a leghíresebbek: Agadir Fesztivál és Timitar Fesztivál. Ezek a fesztiválok felelevenítik a város művészeti és kulturális örökségét.
 • Agadir Oufla:  Ez azt jelenti (az erőd a tetején), amely egy történelmi erőd a várostól északra, egy hegy tetején, körülbelül 236 m tengerszint feletti magasságban. 1540-ben alapította Muhammad al-Sheikh al-Saadi szultán, hogy ellenőrizzék a támadásokat.

Agadir városnéző túra

Ezután hajtson fel a lejtőn Agadir Ou-fellah-hoz ( Agadir – csúcs), a város tizenhatodik századi Saadian Kasbah-jához (1572-ben működő erőd), amely teljes körű perspektívát kínál az egész városra és a horgászkikötőre. Tekintse meg közvetlenül a Kasbah folyosója fölött a „Rettegj Istentől és tiszteld a királyt” metszetet, és készíts egy fontos fényképet. Ez a városnézés Agadirból valóban egyedülálló.

 • Mit tartalmaz az ár
 1. Ingyenes szállodai transzfer Agadirból
 2. Ingyenes szállodai leszállás Agadirból
 3. Légkondicionált szállítás
 4. Idegenvezető
 5. Minden adót és díjat tartalmaz

Látogatásunk állomása lesz az Agadir város felfedezése az Argan Oil House-hoz is, ahol egy nem mindennapi olajról kaphatunk adatokat, megláthatjuk, hogyan állítják elő a berber hölgyek azt, amit Európában Arany Liquidként emlegetnek. Ismerje meg, hogyan halmozódnak fel és szárítják a diót, őrölje meg és granulálja a darabokat, végül válassza el a hamisítatlan olajat. Ez valóban egy 100%-ban marokkói találkozás, amelyet nem szabad kihagyni.

 • Kiindulási hely – Felvételi terület
 1. Szállodája fogadása Agadirban
 2. Vagy Agadir Cruise Port (Taghazout*, Tamraght*, Paradis Plage*, Aourir…)

Utolsó állomásunk, mielőtt visszatérnénk a fogadóba, a ” Souk El Had ” vagy vasárnapi piac lesz (a helyiek hirdetik), amely a kerület legnagyobb piaca. A közeli piacon lesz egy óra szabadideje, hogy egyedül találkozzon a piaccal, miközben a sofőr szorosan kitart Önnek a piacon kívül.

 • Visszatérés ideje a szállodába
 1. A kezdési időponttól számított 3 óra elteltével.

Agadir egyik leghíresebb étele a tenger gyümölcsei; A frissen grillezett szardíniához hasonlóan a haltagine mellett a csiga is az egyik leghíresebb étel benne ,  hiszen Agadir a világ egyik legnagyobb szardínia beszállítója, a várost pedig a halak jelenléte jellemzi. különféle éttermeinek étlapjait, amelyek sok helyen széles körben találhatók.

 • Megjegyzések 
 1. A helyi piac hétfőnként zárva tart, így hétfőn nincs Market megálló.
 2. Az utazáshoz 2 vagy több személy szükséges, az egyedülálló utazónak a foglalás előtt ellenőriznie kell a rendelkezésre állást.
 3. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsApp segítségével további részletekért.

A tenger gyümölcsei a régió nemzeti konyhájának elengedhetetlen részét képezik, és ezek közül a tenger gyümölcsei nagy részét általában sütik, mint például a tintahal, a garnélarák és a halételek. A tekintélyes éttermek exkluzív szószokkal is csigák.

 • Vegye fel az időt szállodájából
 1. 10:00 VAGY 12:00 VAGY 14:00 VAGY 16:00
 2. (Ez a túra minden nap elérhető)

Kultúra Agadirban

Agadir város kultúrájának természete számos szempontot tükröz, többek között: 

Fesztiválok Agadirt számos fesztivál különbözteti meg, többek között:

 1. Timitar Fesztivál: Ez az egyik marokkói fesztivál, amely júliusban zajlik, és ez a fesztivál hozzájárul a világzene és az Amazigh művészet találkozásának elősegítéséhez.
 2. Tolerancia Ceremónia: Ez egy zenei fesztivál, amelynek célja az egyének közötti különbségek tiszteletben tartása, a tolerancia és a béke támogatása, valamint a diszkrimináció minden tényezője elleni küzdelem.
 3. Filmfesztivál: fesztivál, amelynek célja, hogy összehozza Agadir és Marokkó művészeit és a nagyközönség tagjait; Ahol a város kulturális fejlődésének részét képezi.
 4. Konyha: Agadirt az általa kínált ételek jellemzik, amelyek halászaton, betakarításon és egyéb módszereken alapulnak.
 • A kirándulás megtekinthető
 1. angol francia arab/német
 2. Van kérdésed? lépjen kapcsolatba velünk Whatsappon keresztül,  kattintson ide 

Agadiri földrengés

1960-ban földrengés sújtotta Agadir városát, ami pusztuláshoz vezetett. Ez Agadir lakosságának harmadának felel meg abban az évben, és körülbelül 12 000 lakosnak okozott sérülést, valamint 35 000 ember otthonát tette tönkre, és menedék nélkül éltek.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agadir városi túra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account