00212660047248
MON - SAT: 08 am - 17 pm
reservations@ecolodge-adventures.com

Paradicsom völgyi napi kirándulás Agadirból

32,00 

Available

SKU: 5195 Category:

Paradicsom völgyi napi kirándulás Agadirból

Reggel egynapos túráját a Paradicsom völgyi napi kirándulás Agadirból az agadiri  szállásról vagy Agadir kikötőjéből . A Paradise Valley egy természetes kert új, rendszeres medencékkel, pálmafákkal és lenyűgöző hegyekkel körülvéve, ideális a pihenéshez, napozáshoz és leugráshoz a szikláról. . Ez a Paradise Valley túra Agadirból privát túraként is felfogható (ez a túra megosztott csoportos ajánlat). Nyugodtan forduljon hozzánk , ha privát túrát szeretne tenni Agadirból a Paradicsom – völgybe . Ez a túra francia, angol, német és spanyol nyelven lehetséges .

Reggel 8:30-kor indul transzferrel az agadiri szállodából vagy a kikötő kikötőjéből , ha szállodában száll meg, az idegenvezető a sofőrrel várja Önt a szálloda ajtaja előtt. a szállodája, és ha Ön egy körutazás utasa , a vezető egy papírra fogja az Ön nevét, ahol láthatja és felismerheti a tengerjáró hajó lépcsője előtt vagy a hajó előtti transzfer állomáson.

 • Kiemelt túra
 1. 20 perc gyalogtúra
 2. Gyönyörű tájak
 3. Természetes medencék és tavak
 4. Oázis az Atlasz-hegység között
 5. Szabadidő a Paradise Valley- ben

Ez a Paradise Valley túra Taghazout vagy Tamraght vagy Imi Ouaddar városokból is megszervezhető, privát túra megosztott csoporttal nem probléma, mindkét túrát meg tudjuk szervezni, bátran forduljon hozzánk, ha Taghazoutban vagy Agadir városán kívül tartózkodik előtte. foglaljon bármilyen foglalást. Taghazoutból felár ellenében szervezzük a túrát (transzfer díj), de Aourirból vagy Tamraghtból az ár változatlan marad.

Igazi és kellemes félnapos kirándulás a paradicsomi völgy felfedezésére , a magasztos természettel, amitől eláll a lélegzete.
Egy figyelemre méltó szépség, a Paradicsom Völgye , a természet még mindig szűz és érintetlen. Nincs piac, nincsenek kereskedők, egy kis kanyargós út a Magas-Atlasz -hegységen keresztül, a zöld pálmaliget szívében, az argánfa, a kaktuszok és a tuják, kis berber falvak , amelyek ragaszkodnak és lógnak a sziklás homlokzatokon. a wadi és a béke oázisa egy kis kanyon szívében pihen. Ez Marokkó illata, színe és fényessége .

 • Ami benne van az árban
 1. Ingyenes transzfer a szállodába Agadirból
 2. Ingyenes szállodai transzfer Agadirból
 3. Légkondicionált közlekedés
 4. Helyi idegenvezető
 5. Minden adót és illetéket tartalmaz

70 millió évvel ezelőtt a tenger beborította Marokkó egész régióját . A geológiai rétegek az idők során kiegyenesedtek, hogy átadják helyét ennek a hegyláncnak, és több mint 2000 méteres tengerszint feletti magasságra emelték a tengeri üledékek lerakódásait. Nagyon gyakori, hogy a séták során osztrigák, kagylók kövületei vagy más kréta korból származó kagylók kövületei találhatók.
A híres ammonitok olyan tengeri kagylók, amelyek átmérője elérheti a 60 cm-t. Több mint 100 millió évvel ezelőtt benépesítették a világ összes tengerét.

Paradise valley napi kirándulás Agadirból

Agadir a Paradicsom-völgybe Az utazás Agadirból reggel 8:30-kor indul, az Immouzer és a Paradise Valley utca (Honey street) felé haladva, északra (Agadir a Paradise Valley- ig ), ahol a víz folyamatosan folyik és a zöld szín változatlan.

Tegyen egy utazást a Paradicsom-völgyön keresztül , és lépjen ki a városból a nyílt vidékre, és nézze meg a gyönyörű városokba ömlő kis patakokat, hegyi hasadékokat és vízeséseket.

Amikor leszállunk a Paradise Valley -ben, egy 20 perces mászás vár ránk, mielőtt elhelyezkednénk, hogy minőségi időt töltsünk a szokásos medencékben, amelyek ideálisak úszásra és pihenésre… A frissítő szünet után visszatérünk Agadirba . Érkezés vissza Agadirba 13:30 körül legyen.

 • évfolyamok
 1.  Ne felejtse el hozni a fényképezőgépet és a napszemüveget.
 2.  Erre a kirándulásra erősen ajánlott a cipő (a szandál nem a legjobb választás).
 3. A Paradise Valley és az ebéd étel is elérhető. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsApp -on keresztül.
 4. Néha száraz a völgy , mert nem esik, víz nélkül is csodálatos kirándulás
 5.  Van kérdésed? Vegye fel velünk a kapcsolatot a Whatsappon keresztül, kattintson ide 

paradicsomi völgy marrakechből

Egynapos kirándulás a Paradise Valley -be Agadir Paradise Valley-ből nem ugyanaz , mint Marrakech , sem a távolság és az útvonal, a kilátások, az útvonal és az utazás időtartama, Marrakech 4 órára van a Paradise Valley- től , és ez az utazás teljes egészében megtehető. Egynapos kirándulás és nem félnapos privát túra a természetes medencékhez minden nap elérhető magas atlasz hegyeken keresztül, hagyományos marokkói ételeket is élvezhet , vegetáriánusok választhatnak főzést is. Póngase en contacto con nosotros si estaba interesado en visitarMarrakech vörös város paradicsomi völgye .

 • Időpont felvétel a szállodából
 1. reggel 8:30
 2. (Ez a kirándulás minden nap elérhető, holnap reggel elérhető).

A zöld völgynek is becézett , ideális a természet és a gyönyörű tájak szerelmeseinek. Indulás az Imouzzer út felé Agadirtól északra ( a mézút), az Oued Tamraght-szorosok mentén halad, ahol a víz folyamatosan folyik, és a növényzet állandó. (Argán, szentjánoskenyér, olíva, mandula, kaktuszok, vad leander, tuya, vadkakukkfű, vad levendula…)

Agadir paradicsomi völgye után nagyon kellemes egy teaszünet a helyiekkel (1000 m magasságban) (opcionális), (pazar panoráma előtt), főleg hagyományos kenyér, kakukkfüves méz, olívaolaj, argán, mandula kíséretében. paszta, és pirított mandula. Üdvözöljük a Paradise Valley-ben.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paradicsom völgyi napi kirándulás Agadirból”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account