Agadir Quad kerékpározás

Original price was: 75 €.Current price is: 50 €.

Categories: SKU: 5125
Share This Tour, Choose Your Platform!

Agadir Quad kerékpározás

Az Agadir Quad kerékpározás célja az agadiri quadozás tágra nyílt zónáinak feltárása , szórakoztató és energizáló módon egy szórakoztató gép segítségével. találkozni fog a quadozás rohanásával, Agadir ATV-s túrával a berber tartományi területeken és a Szahara előtti tájon keresztül, és ezt a részvételt egy kellemes berber stílusú reggelivel fejezi be. Miért nem adsz lehetőséget magadnak a kalandozásra? Egy akciódús délutánhoz üljön az Agadir quad volánja mögé, és induljon! A homokdűnék ideális teret biztosítanak, ahol nem felejti el gyakorolni ezt a tevékenységet, akár családjával, akár barátaival.

 • Mit tartalmaz az ár
 1. Ingyenes szállodai átvétel Agadirból
 2. Ingyenes szállodai leszállás Agadirban
 3. Légkondicionált közlekedés
 4. másfél órás Quad gép
 5. Menta tea
 6. Snackek
 7. Minden adót és illetéket tartalmaz

Ha rajongsz az izgalmakért, ez a túra neked szól, hiszen lehetőséged van Agadir quadokon lovagolni változatos terepkörnyezetben, varázslatos módon a marokkói tengerparti homok által körülvett tájon, itt a szárazság között fogsz vezetni. folyóvölgyek és a zord szerkezet fölött, amely leírhatatlan pompát kölcsönöz élményének.

 • Szerezzen időt szállodájából
 1. Reggel: 8:30 vagy délután: 14:00
 2. (Ez a tevékenység minden nap elérhető)

Ez a túra azzal kezdődik, hogy eljövünk, hogy elvigyük Önt a tartózkodási helyéről, ha Agadirban vagy Taghazoutban van, vagy a legközelebbi pontról, ha ezen a régión kívül tartózkodik, légkondicionált és kényelmes busszal látjuk el Önt. lásd és nyugodtan elmélkedj az Önt körülvevő kilátások pompájáról.

 • Találkozási hely 
 1. fel- és leszállás az agadiri szállodából
 2. – Mindenesetre 13 évvel megalapozottabbnak kell lennie Ahhoz, hogy quadon lovagolhasson , a 13 éven aluli gyermekekhez csatlakoznia kell egy Felnőttnek vagy valamelyik tanácsadónknak, hogy segítsen nekik a quadozás során .
 3.  Van kérdésed? lépjen kapcsolatba velünk Whatsappon keresztül,  kattintson ide 

Ismerje meg az Önt körülvevő területet és a Tamraght berber falut, amely 200 éve nem látta a változás arcát. Képzelje el ezt a helyet, ahol az ősi berberek laknak, és akik megőrzik szokásaikat és hagyományaikat, például a mentateát, amelyet megkóstolhat, amikor vendégül látják Önt. Ezután vegyen egy hosszú levegőt, vegye fel a sisakot, és élje át az izgalmakat a legcsodálatosabb homokdűnékben, hogy Agadir Quad Bike -ot lovagoljon .

 • A tevékenység jellemzői
 1. Quad kerékpározás a Szaharai terepen
 2. Berber reggeli stílusú teaszünet

Quad Bike Agadirban

Szeretnénk biztosítani, hogy minden biztonsági kelléket biztosítunk, a legjobb felszerelésen kívül, hogy élvezhesd a felejthetetlen autózást, a sisaktól a védőszemüvegig, sőt az esőkabátig, nem hagyjuk, hogy bármi az utadba álljon. kiváló családi tevékenység, vigye el családját egy olyan túrára, amelyet nem felejtenek el, de a gyerekeknek 6 éven felülieknek kell lenniük.

 • Visszatérés ideje a szállodába
 1. Reggel : 12:00 vagy délután: 17:30
 2. 3 órás tevékenység

Az élmény a szállás megszerzésével kezdődik, majd Agadirtól délre a berber városba vezetve, hogy találkozzon az idegenvezetővel. Az agadiri quadozási módszerek durva terepen bemutatott tömör előadás, ésszerű buzdítás, valamint szemüveg és fejvédő átadása után felkészülhet arra, hogy felpattanjon quadjára, és megkezdje az élményt.

 • Információ
 1. Kezdő hely – Felvételi terület
 2. Szállodája fogadása Agadirban
 3. Vagy Agadir Cruise Port ( Taghazout*, Tamraght*, Paradis Plage*, Aourir …)
 4. Taghazout quadozás is elérhető

Kezdjük azzal, hogy áthaladunk a berber városokon és mezőgazdasági területeken, éppúgy, mint az argán- és fügefa-vidéken. Még az is lehet, hogy vándorlókkal találkozhat, miközben áthalad a sugárzó homokdombokon.

 • Amit az ár nem tartalmaz
 1. – Italok
 • Tour Language
 1. Angol francia

Érkezésünkkor a kezdő szakaszunkhoz egy kézműves berber stílusú reggelire várunk, ahol a mentateát argánolajjal és az Amlou-val (marokkói diós kenőcs) éppúgy, mint a nektárt a bennszülött építőkenyérrel. Amikor energiával tölti fel akkumulátorait, folyamatosan jelezzük a felszállást, hogy találkozzon sofőrjével, aki visszavezeti Önt szállodájába. Ez a félnapos mozgás garantálja, hogy a lehető legjobb szórakozást nyújtja a négykerekű gépen . A Surrey Agadir Quad túrákat hasonló helyen állítják össze, és elképzelhető, hogy egy quad és egy kocsi is legyen hasonló összejövetelhez. )

Got questions about our tours? Shoot us a message here on WhatsApp! We’re here to help make your adventure unforgettable.

tourists reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agadir Quad kerékpározás”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

related packages