Agadir repülőtéri transzferek

Original price was: 45 €.Current price is: 20 €.

Categories: SKU: 5236
Share This Tour, Choose Your Platform!

Agadir repülőtéri transzferek

Tapasztalja meg Agadir repülőtéri transzferek Biztonságos és megbízható magánszolgáltatások az Agadir Al Masira nemzetközi repülőtérről az agadiri szállodába vagy az agadiri szállodából az A gadir repülőtérre . Válasszon egyirányú repülőteret vagy egyirányú tevékenységet. Üdvözöljük sofőrjét , aki egy transzparenst tart a vezetéknevével. Utazási fennakadás esetén járműve követi a gépét, így nem kell pánikba esni. Óvja meg Önt attól, hogy nagy árucsomagokat cipeljen , és ne tárgyaljon a tömegközlekedési rendszerrel, biztosítva, hogy minden autó rutinszerűen megfeleljen a szigorú elvárásoknak.

 • Miért mi 
 1. Nulla felár, átlátható költségek.
 2. All-inclusive árak – semmi plusz költség, nulla pénz szükséges, nulla poggyászdíj – gyors foglalás.
 3. Legfeljebb két óra, máskor várni kell
 4. Repülőjét elhalasztják, több időre van szükség a poggyász átvételéhez vagy a terminálon történő várakozáshoz egy igazító részlegnél… Adja meg a legjobbat egy ingyenes 2 órás várakozási idővel és a gépek ellenőrzésével.
 5. Pilóták szakértő
 6. Tapasztalt munkatársainkkal biztonságban és nyugalomban érheti el telephelyét.
 7. Kihagyás Előre fizetésben
 8. Előzetes pénz nem szükséges, kérjük, fizesse be az átvételkor.
 9. Korai lemondás ingyenes
 10. Teljesen ingyenesen, ha tervei a tervezett felvételi időpont előtt 4 órával módosulnak, egyszerűen mondja le a reptéri transzfert.
 11. Van kérdésed? lépjen kapcsolatba velünk Whatsappon keresztül, kattintson ide 

Agadirba mész  nyaralni ? Ön  üzleti utat szervez  Agadirba vagy régiójába? Ne habozzon! A Pickmecab most elkísér  Agadirba . Nem kell többé taxit keresnie, amikor megérkezik a  repülőtérre . Tervezze meg előre a transzfert  szállodájába, a kikötőbe  vagy  Agadir egyik történelmi helyszínére  a nagyobb  nyugalom  és  nagyobb megbízhatóság érdekében .

Ráadásul az ár  fixelőre ismert  és  foglalási díjak nélkül,  így nem érhet rossz meglepetés, amikor megérkezik a célállomásra.

transzferek Agadir repülőtérről

Az Ecolodge Adventures Agadir repülőtéri taxit kínál, amely nagyon kényelmes autók tapasztalt sofőrökkel, akik beszélnek angolul és franciául, sofőrje akkor is várja Önt, ha járata késik, nem kell aggódnia, ha járata késik. mindig ott lesz az Ön számára, ne feledje a poggyászát , minden csomagját minden extra díj nélkül visszük.

 • Amit tartalmaz
 1. Privát egyirányú transzfer
 2. Üdvözlő és találkozó szolgáltatás
 3. 24 órás kiszolgálás a vendégek számára
 4. Várja a vendégeket akkor is, ha a repülőgép késik
 5. Nincs poggyászdíj
 6. Nincsenek rejtett díjak

Weboldalunk segítségével szimulálja utazásait az összes agadiri repülőtéri taxi árához  ! Ügyfélszolgálatunk  készséggel  áll rendelkezésére a  02 34 59 72 00 telefonszámon, ha bármilyen kérdése merülne fel a sofőrrel végzett járműfoglalási szolgáltatással kapcsolatban.

EXKLUZÍV KÖZLEKEDÉS – Az Ecolodge Adventures egy  3 vagy 5 üléses járművel kíséri el Önt,  kizárólag az Ön számára, Agadir repülőtérről a városközpontba vagy a kikötőbe. A Pickmecab más helyekre is elviheti Önt, ha többet szeretne felfedezni Agadir csodálatos városából .

A NYUGALOM GARANTÁLT – Így az Agadir Marokkó repülőtéri transzfereinknek köszönhetően többé nem kell több közlekedési eszközt igénybe vennie, hanem közvetlenül a kívánt célállomásra megy. 

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁS – Ezen túlmenően, utazása egy csúcskategóriás szedán fedélzetén zajlik majd , sofőrrel, aki gondoskodik bőröndjeiről és poggyászairól. 

A többi Agadir közlekedési repülőtéren  és városok között az árat kilométerenként 1 €-tól fix, az emberek számától és a célállomástól függően! Esetleg vállalunk transzfereket Agadiron kívül más városokból is, mint például Marrakech , Ouarzazat, Casablanca, Fez, Tangier… vagy más kiindulási pontok, amelyeket az ügyfél határoz meg!

 • Mit kell tenni 
 1. Foglalja le utazását.
 2. Erősítse meg szállítását.
 3. Azonnali ellenőrzés.
 4. Nézze meg a sofőrt a repülőtér érkezési kapujánál.
 5. Menj a célodhoz örömmel.

Vállaljuk továbbá a jármű biztosítását vezetővel és üzemanyaggal, ez az autókölcsönzés egy formája, vagyis a Service Transport Any Directions értékesítése Marokkóban.

A legnagyobb kényelem érdekében éjjel-nappal légkondicionált és kényelmes járműveket, sofőrt biztosítunk Önnek Agadir városában vagy más úti célokra.

Megszervezzük Agadir repülőteréről a szállodába transzfert  és szállítást , gondoskodunk érkezéséről , indulásáról Agadir repülőterére vagy más városba, valamint transzferről a szállodába.

Got questions about our tours? Shoot us a message here on WhatsApp! We’re here to help make your adventure unforgettable.

tourists reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agadir repülőtéri transzferek”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

related packages