00212660047248
MON - SAT: 08 am - 17 pm
reservations@ecolodge-adventures.com
Marrakech napi kirándulás Agadirból
Marrakech napi kirándulás Agadirból Original price was: 70,00 €.Current price is: 44,00 €.
Agadir repülőtéri transzferek
Agadir repülőtéri transzferek Original price was: 45,00 €.Current price is: 20,00 €.

Essaouira napi kirándulás Agadirból

45,00 

Available

SKU: 5224 Category:

Essaouira napi kirándulás Agadirból

Ismerkedjen meg jobban Essaouira egynapos kirándulás Agadirból kivételes történetével ,  így látogasson el Essaouira Medinájába, amely lenyűgöző, élénk jeleneteket kínál a marokkói-portugál stílusból, majd a Nagymecsethez, teraszokhoz, bisztrókhoz és a piachoz, tehát a régi portugál A várost 2001-ben Marokkóban az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították . Látogatásunk azzal kezdődik, hogy két-három órát autózunk a térképkönyv-hegyen, alig megállás nélkül.

Az Atlanti-óceánra néző Essaouira tengerparti városa a Marokkói Királyság egyik legszebb és legjelentősebb tengerparti városa, amely a természet minden szépségét összegyűjti . Kiváló építészettel és nagy múlttal rendelkező város; Ez egy par excellence turisztikai város, amely a marokkóiak előtt felkelti a külföldi turisták figyelmét, földrajzilag pedig a Marokkói Királyság nyugati oldalán található , 2004-es statisztikák szerint 69 493 lakossal.

 • Amit tartalmaz
 1. Ingyenes hotelfelvételi szolgáltatás
 2. Ingyenes szállodai leszállási szolgáltatás
 3. Légkondicionált szállítás
 4. Helyi idegenvezető
 5. Minden adót és díjat tartalmaz

A múltban Essaouira neve Tamuzika, majd Mogador , végül Essaouira, ami festményt vagy képet jelent, mivel Bernard filozófus véleménye szerint a föníciai nyelvben a „sur” szóból származik, ami falat jelent. , egy torony vagy egy szikla.

 • Amit nem tartalmaz
 1. Étel és ital
 2.  Van kérdésed? lépjen kapcsolatba velünk Whatsappon keresztül,  kattintson ide 

Mert az első állomáson látni fog néhány “repülő kecskét”, amint felmászik az argánfákra, keresve a ropogós diót, másodszor megállunk pihenni és pihenni egy berber városban, majd a végén meg kell látogatni az Argánolaj gyártó üzemet.

 • A kirándulás jellemzői
 1. Régi portugál város
 2. Essaouira kikötője
 3. Argánolajgyár megállója
 4. Kecske a fákon
 5. Sunset Stop a The Wild Beach-en
 6. Szabadidő Essaouirában

Essaouira története Kr.e. a föníciaiak idejéig nyúlik vissza, amikor kikötőhelyet készítettek számukra, amikor Ecuadorba utaztak tengeren, és Morptania királya, Yuba II. osztrigát, és exportálta a rómaiaknak, majd a portugálok és a szadi szultánok telepítették oda, és 1760-ban Sidi Muhammad III bin Abdullah alawi szultán újjáépítette, ahogyan a mai napig van. A karthágóiak és a rómaiak három-négy évszázaddal ezelőtt, az időszámításunk előtti második század vége óta, amint azt a talált emlékművek is bizonyítják

 • Vissza a szállodába
 1. 19 óra körül

Essaouira napi túra Agadirból

Amikor Essaouirában landolunk , lesz szabadideje, hogy meglátogassa az Essaouira Medinában található piacot. Sőt, tegyen egy utazást a Kasbah és a Scala bástyáin keresztül, ahol megvizsgálhatja a Scala védelmét, Essaouira kikötőjét , a városi kirakatot, a helyi ötvösöket és a művészeti komplexumot.

 • Felvételi hely
 1. Szállodája fogadása
 2. Vagy Agadir Cruise Port vagy Taghazout, Tamraght, Paradis Plage, Aourir…
 3. Lehetőség van Essaouira utazás lefoglalására is Taghazoutból 

Miután eltöltötte a szabadidőt, hogy meglátogassa a várost és gyönyörű fényes tengerpartjait, térjen vissza az utcára, hogy ismét kirándulást tegyen Agadirba , ahol alig van megálló útközben, hogy megpihenjen és nézze meg az éj beálltát egy vad tengerparton.

 • Vedd fel az időt
 1. 7:30 reggel
 2. ( Elérhető: minden hétfőn – szerdán – pénteken)

Az Agadir Day Trip Essaouira egy megosztási csoportos kirándulás, ha privát túrát szeretne foglalni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy a What’s alkalmazáson keresztül

 •   Essaouira gazdasága a következőktől függ:
 1. Kereskedelmi szektor:  ezek közül a leghíresebb a kecskebőr-kereskedelem, amelyen óriási részvétel volt tapasztalható. 
 2. Közlekedési szektor:  Három közlekedési hálózata van: egy kis taxi hálózat, egy nagy taxi hálózat és egy buszhálózat. 
 3. A halászati ​​ágazat:  az egyik legrégebbi ágazatnak tartják; A halak gazdagsága olyan tényező, amely vonzza a tengeri halászati ​​cégeket, és munkalehetőséget biztosít a halászoknak, hiszen a legjobb tengeri halászatról híres.
 4. Turisztikai szektor:  A városban számos turisztikai, történelmi és vallási látnivaló található, melyek közül a legfontosabbak:
 5. A fenséges városkapuk: Bab Doukkala, Bab Marrakesh és Bab Sebaa.
 6. Az ősi város geometrikus és városi formáival.
 7. A tenger a városhoz kapcsolódik.
 8. A zsidó negyed (Al-Mallah) i.sz. 16-ban épült Saadi Ahmed Al-Mansour Al-Dhahabi szultán parancsára.
 9. Mogador-sziget; Ez egy kis sziget, amelyet az egyik nagyon fontos föníciai helyszínnek tartanak, és a Földközi-tenger nyugati részén található.
 10. A Moulay El Hassan tér az egyik leghíresebb terület; Vonzó elhelyezkedéséért, kilátással az Atlanti-óceánra, közel a kikötőhöz és a strandhoz.
 • Híres emberek Essaouirában
 1. Irodalmi, művészeti és kulturális személyiségek : például Al-Tayeb Al-Siddiqi író és színházi művész, Haim Al-Zafarani marokkói történész, Abd al-Rahim al-Suwayri és Abd al-Rahman Qayroush zenész, valamint a színész, író és rendező Said Naciri.
 2. Politikai szereplők : Mohamed Farhat a Haladás és Szocializmus Pártjának egyik alapító tagja, Mohamed Habib Fassi Fihri marokkói diplomata és Miloud Chaabi.
 3. Sportszemélyiségek : Abdel-Khaleq El-Wazzani futballedző, Mohamed Obeid nemzetközi kosárlabdázó, Sofiane Hamini és Boudjemaa Ghaylon tengeri sportolók.
 4.  Essaouira városalapításának okai 
 5. Politikai okok: Muhammad bin Abdullah szultán katonai bázissá, szárazföldi és tengeri bázissá tette, hogy megvédje a csábító strandokat; Ennek oka a tengeri dzsihádra való hajlama.
 6. Természeti okok:  ezek közül a legfontosabb Essaouira kikötőjének érvényessége a hajózási évben, kivéve a többi kikötőt.
 7. Gazdasági okok:  Essaouira város megalapításával a szultán királyi kikötővé, kereskedelmi központtá, valamint az Európába és Amerikába exportált áruk raktárává akarta tenni.
 •  Essaouira városának építéséből származó tények
 1. Az urbanizáció bővülése a régióban annak az eredménye, hogy számos más város lakója költözött ide.
 2. A város az európai országok konzuljainak jelentős központjává vált.
 3. Essaouira a központi régió exportjának és importjának szabad és jelentős kikötőjévé vált.
 4. a tudományos mozgalom újjáélesztése; A Fez-tudósok áthelyezése és az ottani stabilitás eredményeként.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Essaouira napi kirándulás Agadirból”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account