Agadir sivatagi kirándulás

50 

Categories: SKU: 5140
Share This Tour, Choose Your Platform!

Agadir sivatagi kirándulás

Tegyen egy 1/2 – os túrát Agadir sivatagi kirándulására és hatalmas dűnékre a sivatagban , amely körülbelül egy órával Agadir előtt található az Atlanti-óceán északi részén. Az agadiri sivatagi kirándulás megláthatja, felfedezheti és megörvendeztethet egy igazi Szaharát nagy dűnékkel . ezen az úton mini furgonnal fog menni (ha 4×4-esre szeretne menni, kérjük, jelezze ezt a foglalásban) , nem kell 4×4 -esre mennie, mert elvisszük, hogy megálljon a homokdűnékben, ott sétálhat és fedezd fel magaddal az aranyhomok sivatagot, megérintheted, ráugorhatsz, aludhatsz és futhatsz. (nincs felár, ha 4×4-et kért).

 • A kirándulás jellemzői
 1. Élvezze a homokdűnéket Agadirban
 2. Igyál marokkói mentateát
 3. Egyél ebédet Ebéd
 4. Panorámás kilátás

A keleti parton, a Korallzátonyok-tengeren, az útvonalon áthaladva számos városon, valamint a határ menti helyeken (Aourir és Tamraght) és a banánvároson áthaladva megállunk egy remek villásreggelire egy lakos otthonában. .

 • jegyzet
 1. Az utazáshoz 2 vagy több személy szükséges, az egyedülálló utazónak a foglalás előtt ellenőriznie kell a rendelkezésre állást.
 2. Van kérdésed? lépjen kapcsolatba velünk Whatsappon keresztül, kattintson ide 

A fizioterápia egyre népszerűbb a homokfürdőben, Agadir Desert Trips városában a reumás és ízületi betegségek kezelését kérők körében. A nyári hónapok során számos marokkói és külföldi érkezik erre a célra, és nemcsak országos, hanem globális szinten is híres célponttá vált.

 • Aki meg akarja tölteni fürdőhomokkal, tegye meg a következő lépéseket
 • Használat előtt forduljon orvoshoz
 • Célszerűbb délután három után a feltöltéshez megfelelő időpontot választani
 • A feltöltés első napján ne haladja meg a negyed órát
 • A visszatöltést a test alsó felére kell korlátozni, nem az egész testre
 • Tekerje körbe egy takarót, amikor kiszáll a homokból, hogy megvédje testét az áramlatoktól
 • Igyunk elegendő vizet, lehetőleg mérsékelten (ne a hűtőszekrényből vagy hasonlóból származó vizet).
 • Óvja a fejet a napsugárzástól a feltöltési időszakban
 • Hosszan tartó pihenéssel nem könnyű megszabadulni az izzadságtól
 • Végül vegyen egy meleg fürdőt, hogy megszabaduljon a homokszennyeződésektől

Az Agadir tartományban található Agadir Desert Tours állomás az amerikai “National Geographic” magazin augusztus-szeptemberi számában szereplő osztályozása szerint a gyógyturizmus ötödik legjobb célpontja a világon; Forró homokja, melynek hőmérséklete meghaladhatja a 40 Celsius-fokot, megkönnyebbülést ad az ízületi fájdalmaktól és reumától szenvedőknek.

 • Mit tartalmaz az ár
 1. Ingyenes szállodai transzfer Agadirból
 2. Ingyenes szállodai leszállás Agadirból
 3. Légöntött szállítás
 4. Menta tea és snackek
 5. Ízletes marokkói tajine
 6. Mini kisteherautó
 7. Szezonális gyümölcsök
 8. Minden adót és díjat tartalmaz

Ragyogó aranyhomok , művészi módon hullámzó, a Teremtő teremtette, és úgy van elrendezve, hogy sem a legnagyobb művész, sem a legnagyobb alkotó nem tudja így elrendezni, és ez csak a mindenható Isten hatalmas erejétől, hullámzó folyamában , és megnyugtató fényében, csendjében békességben kifogástalan, Nyugodtságát nem zavarják meg a láb jelei, amin jár, hiszen fényét és ragyogását minden körülmények között és körülmények között megőrzi.

Hány lovat hordott csatába futva ez a homok, és mennyi verset hallottam a homokján az iszlám előtti kor legnagyobb költőitől rögtönzött, melegségétől ihletett sok szeretet, nosztalgia és szeretett vágyakozás, hangja , és az otthona. Mintha minden lépésüknél a talajon, homokszemek szivárognának ki apránként az ereikben, sugározva ezt a sok szeretetet és melegséget.

Sivatagi kirándulás Agadirban

Még az ebben a száraz környezetben termő Agadir Szahara sivatagi  túranövény is minden arányban megfelel a specifikációinak, és az egyik leghíresebb növény a kaktusz. Minden embernek azt mondja: Adnod kell akkor is, amikor a legnehezebb és legnehezebb körülmények között vagy, légy menedék, hogy elfelejtsd fájdalmaidat és aggodalmaidat.

Ezek a növények és az a homok olyan mély értékekkel töltik meg a sivatagot , amelyeket Isten teremtményeinek minden igényes okosságát és az általa alkotott nagyszerű kreativitását fel kell fogni. Az elkövetkező napokban tartózkodjunk attól, hogy negatív módon ábrázoljuk, ami árt neki, csökkenti jelentőségét és fontosságát az életben.

 • Felvételi terület
 1. Az Ön szállodája Agadirban
 2. Vagy Agadir Cruise Port vagy Taghazout, Tamraght, Paradis Plage, Aourir.
 3. A túra másik változata, ha Taghazoutban tartózkodik, az úgynevezett Taghazout sivatagi túra 

A csillagok ragyognak a sivatag egén A csillagok minden állapotukban, minden körülményükben és mindenütt, ahol csak láthatók, kis méretük és helyük távoli elhelyezkedése ellenére is felcsillannak a remény és a melegség csillogására.

Az éjszakai csillagok a sivatagi égen, ragyogó arany színben tündökölnek az éjszaka sötétjében, rejtett csillogással tükröződnek a sivatagon , amely érzéketlen az érzékeny, gyengéd szívű, gyengéd szívűek számára és minden villanásában. csillag: a szerelem suttogása, a vágyódás borzongása, és talán a távollét könnye, És családja és szerettei után sóvárgó égő szív, amelyben szerelmes levelek, búcsúlevelek és vágyakozó üzenetek vannak, amelyeket a nép hordoz rájuk nézve.

 • A kirándulás időtartama
 1. Félnapos kirándulás

A sivatagi égen a csillagok varázsa soha nem kevesebb, mint a friss tavaszi rózsák varázsa egy virágzó gyümölcsösben, amelyet a tavasz legszebb színeivel díszítettek. Nagy tisztasággal és fényességével megvilágítja a fáradtság, az illúzió és a szomorúság kialudt szíveinek sötétségét, és megvilágítja azoknak az útját, akik eltértek az igazságtól és az útmutatástól.

 • Vedd fel az időt
 1. 2 óra este felé
 2. (Ez a kirándulás minden nap elérhető – holnap este elérhető.)

Látod az éjszakát az agadiri sivatagban , még mindig csendes, mintha némán figyelné az embereket, és hagyná, hogy közvetítsék, mi van bennük, és amivel a nap gondokkal és nehézségekkel töltötte el szívüket és elméjüket, amíg ő mozdulatlan. Nem más, mint a csillagok ragyogása az égen, ami érzékibbé és érzelmesebbé teszi az éjszaka csendjét a sivatagban.

 • Költség marokkói pénznemben
 1. 500 MAD/FELNŐTT (11<->99) (50 €)

Sivatag , éjszaka és csillagok. Ha egyszer összegyűjtöd ezeket a szavakat, az ember jól érzi magát, tehát ha a valóságban megéli őket, hogyan érinti meg ezt az érzést, akkor a valóságban megnyílnak előtte a gondolkodás távlatai, elfelejti aggodalmait és elmúlik a fájdalma? az élet minden aggodalma, ami az elméjét foglalkoztatja, szertefoszlik, mert a sivatagban és az égen távol van a látóhatár, és ami a csillagokban van, az egyedülálló fény, így az ember úgy érzi, hogy egy épített palotában van, szikrázóan. élénk sárga fények.

 • Amit az ár nem tartalmaz
 1. Szódaitalok és ásványvíz (1 €/palack)
 2. 4×4 *csak ha az ügyfél kéri, hogy menjen 4×4*
 3. Sandboardozás (20 € / fő)

Igazságtalan, ha az emberek azt gondolják, hogy a sivatag egy kopár hely, ahol nincs élet vagy víz, ez okozza a hőséget, a szomjúságot, az éhséget és a veszteséget, és innen erednek a kígyók és a ragadozó állatok. Éneklő, és mivel az ősz szépsége az aranylevelű föld, csak az embernek kell látnia és megélni ezt a szépséget, hogy megtartsa.

 • Visszatérési idő
 1. 19 óra körül

Amint az ember kapcsolatba kerül a sivatag szépségével , meg akarja ismételni ezt a dolgot, mivel az embernek gyakran magányra, nyugalomra és megnyugtatásra van szüksége, és mindez megtalálható a sivatagban és homokjában, valamint az éjszakában és a a sivatag csillagai, a naplementében és a sivatag melegében. Inkább a szépség, amely minden helyen eloszlik, és minden helyen, amelyet a Mindenható Isten teremtett, és az embereknek nem kell mást tenniük, mint keresni a szépséget és megérteni azt.

Ezután menjen tovább a Szaharába (Nagy dűnék ) előre villásreggelire, ahol nagy dűnék kötik össze a keleti partot. Utazása a szállásra nagyjából 19 órakor lesz. Az Agadir-sivatagba való utazás minden nap elérhető.

Got questions about our tours? Shoot us a message here on WhatsApp! We’re here to help make your adventure unforgettable.

tourists reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agadir sivatagi kirándulás”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

related packages