00212660047248
MON - SAT: 08 am - 17 pm
reservations@ecolodge-adventures.com
Paradicsom völgyi napi kirándulás Agadirból
Paradicsom völgyi napi kirándulás Agadirból Original price was: 40,00 €.Current price is: 32,00 €.

Marrakech napi kirándulás Agadirból

Original price was: 70,00 €.Current price is: 44,00 €.

Available

SKU: 5209 Category:

Marrakech napi kirándulás Agadirból

Hagyja el Agadirt szállodájából reggel 7:00-kor, és kezdje el csodálatos marrakechi napi kirándulását Agadirból a nap első részében, az Agadirból Marrákesbe tartó gyorsutat választva . A Magas-Atlasz-hegységen való átkelés során összesen 3 órás autóút és néhány fekvésű megálló után Marrákesben landol . Amikor Marrákesbe ér, találkozik a környékbeli látogatási útmutatóval, és gyalogos utazást indít a Medinán ( Marrakech óvárosa ) keresztül. Marrakesh városa a Marokkói Királyság déli részén található , 30 km-re az Atlasz-hegység lábától, magassága 450 m tengerszint feletti magasságban, területe pedig körülbelül 230 méter. km  2. marrakechi kirándulás Agadirból a legjobb utazás.

Ha meg kívánja látogatni a Bahia palotát és a Badii palotát , kérjük, hagyja ki vagy hagyja el a csoportot, említse meg a csoport távozását az idegenvezetőnek, és egyeztessen vele egy találkozási pontot ebédre (nem tartalmazza az ár). Kérjük, ne maradjon 1 óránál többet az egyes látványosságokon, a badii palota és a Bahia palota naponta 8:00 és 17:00 óra között tart nyitva, és ára személyenként és látnivalónként 7 euró. Tekintse meg az alábbi linket, hogy megtudja, hogyan kell sétálni a Bahia palotától a Badii palotáig , nincsenek messze egymástól.

https://goo.gl/maps/yDTRjMCwVkFU2qPn7

 • Kiemelések
 1. Jamaa El Fna tér
 2. A Koutoubia mecset
 3. A Bahia palota
 4. Marrakech helyi piac
 5. Szabadidő Marrakechben

A hőség és meleg, árnyék és árnyék közötti egyetemet és a hét ember városát, valamint a tágas területeket vörös városként ismerték; Mert a házai vörös színűek és napnyugtakor világosabbak és szebbek lesznek.

Marrakesh városának története az Almoravidák idejére nyúlik vissza, és a Marrakesh nevet a múltban egész Marokkóra használták az alapítás kezdete óta, mivel az Almoravidák fővárosa lett. Nagy, mivel ez az első turisztikai célpont Marokkóban, ezért 2015-ben a világ legjobb új turisztikai célpontja volt.

Djemaa El Fna tér

Az UNESCO 2001-ben a Jemaa El-Fna teret az emberi örökség közé sorolta; A hely gazdag és illatos történelme miatt, amely bemutatja Marrakesh teljes történelmét , ez a tér, amely Marrakesh dobogó szíve , nagyszámú turistát, valamint a város és a szomszédos városok lakóit vonzza, szórakoztatásával és felvonulásával, amelyet a kígyószelídítők, népi mesemondók és találós kérdések előadásai.

 • Mit tartalmaz az ár
 1. Ingyenes szállodai transzfer Agadirból
 2. Ingyenes szállodai leszállás Agadirból
 3. Légkondicionált szállítás
 4. Helyi idegenvezető

Marrakech túra Agadirból

A Fna tér e névvel való elnevezéséről sokféle vélemény létezik, így állítólag a bűnözők kivégzésének – vagyis megsemmisítésének – színhelye volt, és azt is mondják, hogy a neve a szaadi korszakra nyúlik vissza, ahol ez a tér egy széles udvart képezett a Nagymecset projekt számára, míg egy harmadik változat szerint a tér palotához való közelsége A név oka az Almoravid-kő, amely a Katiba-mecset alatt épült, és amelynek nyomait megtalálták.

Marrakesh városfalai

A legtöbb történész azt sugallja, hogy  Marrakesh falai i.sz. 1126 és 1127 között nyúlnak vissza, és e falak hosszát körülbelül 9 km-re becsülik, és deszkákból vagy halmokból épültek.

Bab Doukkala és Aghmat

Marrakesh falainak egyik fő kapuja a Bab Doukkala és Aghmat. Bab Doukkala a fal nyugati oldalán található, és ezen keresztül juthatunk el a Bab Doukkala mecsethez. A Bab Doukkala két nagy toronyból áll, amelyek közepén egy folyosó vezet az óváros központjába, míg a Bab Doukkala a fal keleti oldalán található. Ez az ajtó a Sidi Bensalah sarkához vezető úton nyílik, és az Agmat-kapu a Marrakesh falainak keleti oldalán található egyik torony bejárata .

El Badi palota

A Badi-palota egyike azon régészeti emlékeknek, amelyeket a történészek a világ egyik csodájának tartottak. Ez a palota a Kasbah északkeleti részén található. Ezt a palotát i.sz. 1578-ban építették, Saadi király, Ahmed Al-Mansour Al-Zahabi uralkodása idején. A portugál hadsereg, ezt a palotát Moulay Ismail lerombolta i.sz. 1696-ban, és díszítőelemeket vettek ki belőle Meknes új épületeinek díszítésére, és a palota legfontosabb jellemzői:

 • Az épületek harmonikus kialakítása a téglalap alakú udvar körül.
 • Öt különböző hosszúságú tartály jelenléte egy kertcsoporttal tarkítva.
 • A díszítések és az építkezés során felhasznált anyagok sokfélesége, mint a márvány, faragott fa, gipsz, valamint az arany levelekkel borított oszlopok.

marrakechi kirándulás Agadirból

Almoravid kupola

Az óvárosban, a Ben Youssef tér déli részének egyik jellegzetessége az Almoravid-dóm. Ezt a kupolát egyedi kialakítása jellemzi, mivel téglalap alakú, külső homlokzatán pedig csodálatos alakzatokat és íveket ábrázoló feliratok találhatók, amelyek hétágú csillagot alkotnak, és díszítik a bejáratát. Az ásatások kimutatták a felirat jelenlétét. Ennek a kupolanak a teteje, ahol Ali bin Juszuf szultán neve jelenik meg előttünk, amint azt egyes kutatók felfedték.

Saadi sírok

A szadi sírok a szadi királyi családhoz tartoznak, különösen Ahmed Al-Manszúr szultán anyjához, apjához és testvéréhez. A szadi sír két fő szárnyból áll, amelyek közül az egyikben három termet találunk:

 • A mihrab termet, amely egy kis mecsetet alkot három galériával, muqarnas díszítik.
 • A tizenkét oszlopos terem, amelyben Ahmed Al-Manszúr szultánt temették el, az őt követő három szultánon kívül.
 • A három fülke terme jellegzetes és gyönyörű díszítése miatt a legszebb a másik három terem közül.

Mouassine öntözés

Az al-Muwasin öntözőegység az Al-Muwasin komplexum egyik épülete. Ebben az épületben található még egy mecset, egy fürdőszoba, egy Korániskola és egy kincstár is. Az öntözőkanna építése az i.sz. 1562-1563 közötti időszakra nyúlik vissza, Abdullah Al-Ghalib szultán uralkodása alatt. A mosdócsarnoktól északra három öntözési és öntözési medencével és három bejárattal rendelkezik.

Koutoubia mecset

A Koutoubia mecset Marrakesh központjában található , és úgy vélik, hogy a neve egy könyvárusító piacra nyúlik vissza, amely közel volt a mecsethez. Az első Koutoubia mecsetet Kr.u. 1147-ben építették Abd al-Mu’min bin Ali al-Koumi kalifa uralkodása alatt a régészeti ásatások által feltárt palota romjain (Al-Mourabitan Stone Palace). A második Koutoubia mecset i.sz. 1158-ban épült, és mérete hasonló az első Koutoubia mecset épületéhez .

 • Megjegyzések
 1. Felhívjuk figyelmét, hogy törvényesen kötelesek vagyunk szerződtetni egy közeli látogatási útmutatót a marrákesi tereptárgyak meglátogatásához . Mindenesetre abban az esetben, ha van explicit látnivalója, saját maga szeretné megtekinteni, vagy annál több szabadidőre van szüksége a városban, akkor bármikor KIHAGYhatja vagy HAGYJA a vezetett sétáló városlátogatást, hogy keresse a saját turnéprogramját.
 2. A privát marrákesi túra Agadirból minden nap elérhető, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsApp segítségével további részletekért.

Ben Youssef iskola

Történelmi forrásai szerint ez az iskola a Marinida korszakba nyúlik vissza, és ezt az iskolát tartják Marokkó egyik legcsodálatosabb iskolájának . A szadi szultán, Abdullah Al-Ghalib az i.sz. 1564-1565 közötti időszakban.

Bahia palota

A Bahia Palace az óváros központjában található. Ezt a palotát a tizenkilencedik században Moulay El Hassan szultán minisztere építette, akit Mohamedként ismertek. Ez a palota egy kis riádból, egy nagyból és egy kis udvarból áll, valamint egy privát lakosztályból és egy árkádokkal körülvett márványudvarból.

 • Vegye fel az időt szállodájából
 1. Reggel 7:10
  (ez a kirándulás minden nap kedd-csütörtök-szombat)
 2.  Van kérdésed? lépjen kapcsolatba velünk Whatsappon keresztül,  kattintson ide 

Marrakesh történelmi emlékei

Marrakesh városát nagy civilizált és kulturális sokszínűség jellemzi, mivel a történelmi tárgyi emlékek kiemelkedő csoportját tartalmazza, akár középen, akár körülötte, és ezek közül a legfontosabbak a következők:

Kezdje Marrakech krónikás nevezetességeinek meglátogatásával, beleértve a híres Bahia-palotát , egy sétát a Koutoubia-mecset óvodái között, végül a Jamaa El Fana ünnepelt teret.

 • Költség marokkói pénznemben
 1. 440 MAD/FELNŐTT (44 €)

Az Agadirból induló marrákesi utazás végén lesz szabadideje, hogy végigsétáljon a Souk sugárútjain (szomszédsági kirakat), veszekedjen a bolti kereskedőkkel, és keressen egy megfelelő helyet, ahol megbecsülheti a közeli úti táplálékot. A hosszabbítás után összeül a vezetővel , és elindul visszafelé az agadiri fogadóba . Az agadiri szálláshelyre érkezést általában este 9 óra körül tervezik.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account